Activitats Contes Per mirar

Centenari d’en Gianni Rodari

ANIN busca l’essència de la narració oral.
Enguany la pandèmia marca les distàncies però, curiosament, és el centenari del naixement d’en Rodari, mestre, pedagog i periodista guardonat amb el Premi Hans Christian Andersen, una mena de petit Premi Nobel de la Literatura Infantil i Juvenil, i ara mateix és molt avinent amb els seus “Contes per telèfon” creats per acompanyar-nos en la distància.
Les narradores i narradors d’ANIN els hem volgut compartir a través de les xarxes de l’associació, hem volgut omplir les línies del wifi com es van omplir fa anys, ni que fos des de la imaginació, les línies del telèfon amb aquestes històries tendres i enginyoses que expliquen un món bell i utòpic, intel·ligent i just.
Tant de bo puguem fer que la “nova normalitat” s’apropi al món que ell va dibuixar en les seves petites narracions dels “Contes per telèfon” .
Els voleu veure i escoltar? Som-hi!