Contes sota la mosquitera

IIIa Fira del Conte de Tordera

cartell-3fira-conte-torderaA Tordera, fa tres anys que celebren la Fira del Conte. Aquest any, uns quants companys d’ANIN ens vam engrescar i hi vam anar amb una proposta divertida «Contes sota la mosquitera».

Si, si, històries a cau d’orella, contes de tu a tu, màxim tres o quatre persones o personetes, un espai proper i íntim, on tots eren els protagonistes. Només el podien escoltar els que eren dins la mosquitera.

Ei, va ser tot un èxit!!! Vam començar amb una mosquitera i al final en teníem tres. La gent feia cua i alguns nens i nenes van voler repetir… i és que no se sap ben bé per què, però sembla que els contes a cau d’orella, creen addicció.

Que consti, nosaltres érem vuit: la Glòria, la Marga, l’Helena, la Shere, la Sandra, la Gemma, la Mon i la Rosa. De contes, incomptables. I de públic… innombrable.

Vam quedar amb ganes de més; per poc que puguem, l’any que ve repetirem.