Activitats

La Laia 2.0 a les Biblioteques

Arriba la festa petita de Barcelona: Santa Eulàlia.

Per celebrar-ho tenim contes i més contes a les biblioteques.

– Dia 12 de febrer, a les 17:30 h. Susagna Navó i Marta Poll a la Biblioteca de Can Rosés, a Les Corts, i a la Biblioteca de Sant Pau, a Ciutat Vella, en Blai Senabre i na Glòria Piñol…però a les 18.00 H.

– El dia 13 de febrer, a la Biblioteca Josep Miracle de Sarrià-Sant Gervasi, na Rosa Pinyol i na Gisela Llimona a les 17:30 h. i mitja hora més tard, a la biblioteca Barceloneta de Ciutat Vella, la Teresa Arrufat i na Mónika Klose.

– El 14 de febrer tenim el gruix de les sessions, totes elles a les 18:00 h. A la Biblioteca de Vilapicina, a Nou Barris, na Tere Monclús i l’Alicia Molina, a Sant Andreu, a la Biblioteca Ignasi Iglesias de Can Fabra narraran en Paco Riera i la Martha Escudero. A la Biblioteca Joan Miró de l’Eixample comptarem amb la Teresa Saladrich i la Llanos Gascó i, finalment, l’Elisabeth Sagués i en Josep Lluís Gallardo estaran a la Biblioteca Vallacarca i Penitents de Gràcia.

-Per últim, el dia 15 de febrer, na Merche 8a i na Sara Genovart narraran a la Biblioteca de Can Mariner a Horta a les 18:00 h.

Fes un comentari