Activitats

Festival de la paraula.

16 i 17 de març a Agres (País Valencià)

Una sèrie de persones i personatges hem organitzat un Festival de la Paraula per als propers 16 i 17 de Març. La idea és crear un espai on totes les persones amants de la paraula, bé perquè treballen amb ella bé perquè ens agrada llegir-la i escoltar-la, ens trobem a la Granja Escola Riera d’Agres (País Valencià) per a compartir el cap de setmana, encara que també hi ha l’opció de vindre en el ratet que més vos interesse.

El dissabte farem un xicotet curs pràctic dedicat a organitzar una velada en la que tots participarem contant, cantant o recitant i el diumenge hi haurà activitats molt interessant i divertides i una fira de la paraula on intercanviarem llibres, música i tot el que se vos ocòrrega que puga tindre relació amb la paraula.

Esperem que vos agrade la proposta i estem oberts a qualsevol suggeriment.

Més informació Almudena Francés
637976178-961912015
almufrances.blogspot.com

Fes un comentari