Esdeveniments Revista n

4ª Marató de contes solidaris de Medicus Mundi

4ª Marató de contes solidaris de Medicus Mundi

Realitzada el dia 21 d’abril, a la Plaça del Rei, a Barcelona.

Els resultats d’aquesta nova Marató han satisfet molt els organitzadors, que van comptar amb una alta assistència de públic (unes cinc mil persones, entre elles dos mil infants que, com Medicus Mundi expressa “van gaudir de prop de seixanta narradors i narradores de casa nostra i de fora, i van ser obsequiats amb llibres i globus”.

També van ser presents a la Marató personatges públics i mitjans de comunicació(premsa, ràdio i televisió) i l’emissora COPE va realitzar un programa especial per transmetre un conte des de cada una de les ciutats que organitzaven la Marató.

Medicus Mundi agraeix el suport rebut de tantes persones i entitats diverses, el detall total de les quals es troba en un informe que ens han fet arribar. Manifesten la seva intenció de repetir una nova marató el proper any.

Revista N. Núm. 2. Primera època. Notícies d’esdeveniments. Any 2001. P. 9

Fes un comentari