Catàleg Narradores i Narradors

Roser Ros i Vilanova

Sóc doctora en Pedagogia, escriptora i, segurament, una de les narradores pioneres a casa nostra. He fet una tesi doctoral sobre el cicle de contes de la guineu i el llop. He versionat per escrit molts relats de tradició oral que han estat publicats i també escric relats propis que no sempre explico. El 2010 em varen donar el Premi CoNCA de Cultura Popular per la meva feina de difusió de tota mena de contes en tota mena de contextos. La meva dedicació a la narració de viva veu és una de les moltes facetes que porto a terme en el vastíssim camp de la literatura. He creat diverses iniciatives culturals al voltant de la narració (grups de treball, associacions,
publicacions, revistes, etc).

Informació de contacte:

Telèfon:647.748.533
Email:roser.r@tantagora.net
Email:roser.r@tantagora.net
Web:tantagora
Web:tantagora

Públic a qui va dirigit:

Públic de 0 a 3 anys:si
Públic infantil:si
Públic familiar:si
Públic adult:si

Llengües:

Locals:Català i Castellà
Altres:

Àmbit:

Estatal:Internacional
Comarcal:
-Barcelona: si
-Girona: si
-Lleida: si
-Tarragona: si

Disponibilitat:

Entre setmana:no
Caps de setmana:no
Matí:no
Tarda:no
Nit:no
Comentaris:Parcial