Catàleg Narradores i Narradors

Blai Senabre

Vaig nèixer a la voreta del Mediterrani, al bell poble d’Altea, a finals d’agost d’un any del segle passat. Fa uns anys l’amor en va portar a Barcelona on visc actualment. De xicotet en quedava encisat escoltant als veïns que seien a la fresca a contar contes i històries. Després, de major, a mi en va donar per contar eixes històries. La cosa va començar allà pel 1995 i des de llavors no he parat de passejar la meua maleta de contes per nombrosos pobles i ciutats, dedicant-me professionalment a la narració oral i contant en biblioteques, col·legis, festes, festivals, fires, bars, cafès, teatres, centres comercials, presons, places…. o siga, allí on em criden o en deixen.
He participat en festivals de tota Espanya i alguns de l’estranger.

Informació de contacte:

Telèfon:658 62 96 86
Email:teatrer@yahoo.es
Email:teatrer@yahoo.es
Web:aktesteatre.com
Web:aktesteatre.com

Públic a qui va dirigit:

Públic de 0 a 3 anys:si
Públic infantil:si
Públic familiar:si
Públic adult:si

Llengües:

Locals:Català i Castellà
Altres:

Àmbit:

Estatal:Internacional
Comarcal:
-Barcelona: si
-Girona: si
-Lleida: si
-Tarragona: si

Disponibilitat:

Entre setmana:si
Caps de setmana:si
Matí:si
Tarda:si
Nit:si
Comentaris:Plena.