Activitats

Convocatòria Laia 2011

Aquesta Laia és una bona oportunitat per a que narradors vells i novells puguen compartir ofici i contes.

Un any mes ANIN, estarà present a les Festes de Santa Eulàlia, la ben parlada. Amb les següents activitats de narració de contes.

La Laia a les Biblioteques

ANIN conjuntament amb el Consorci de Biblioteques de Barcelona oferirà als més petits de la casa i als més grans de la ciutat, un cicle de contes de la Laia a diferents biblioteques de la ciutat.
Seran quatre sessions durant els dies 8, 9 i 10 de febrer.

La Laia va al mercat

Narració de contes al voltant del Mercat de Santa Caterina, un dels mercats més importants de Barcelona, per deixar un bon gust de boca amb un producte fresc com és el conte.
Una paradeta de contes, un tastet de Laia, amb diferents narradors/es d’ANIN que regalaran un conte, dos o tres a tots aquells que el dissabte van a comprar.

Data : 12 de febrer, 2011 — Horari : d’ 11:30 a 13:30

Cercavila de contes de la Laia

De nou farem la Cercavila de contes, un clàssic a les Festes de la Laia, una passejada pels indrets més emblemàtics adscrits a la llegenda de Santa Eulàlia, durant la qual els narradors/es aniran explicant contes i rondalles de tota mena al públic que ens acompanyarà pel recorregut.
L’horari serà de 11,30 a 14 h.
Es farà una única passejada que finalitzarà amb una TRACA de contes curts.

Data: Diumenge 13 de febrer de 2011.

Trobades preparatòries. LA CUINA DE LA LAIA

Es faran dues trobades prèvies de preparació. recordeu que és MOLT IMPORTANT ASSISTIR a les trobades-cuines prèvies ja que ahí podrem provar, compartir, mostrar, analitzar, deconstruir, esferificar, polir… i explicar els nostres contes i alhora ajudar als altres companys a resoldre dubtes i/o embussos que puguen tindre, es a dir, farem un treball de preparació molt interessant per a que els nostres contes a la Laia brillen amb tot el seu esplendor.

Les trobades per a cuinar la Laia es faran a la Casa Sagnier (C/ Brussi, 51) els següents dies i horaris:

Dissabte 22 de gener de 16.30 a 19.30 h.

Dissabte 5 de febrer de 11 a 14 h.

Programa oficial de les festes de Santa Eulàlia

Aquí hi ha l’enllaç de la llegenda de Sta. Eulalia

Recordeu que a la web podeu trobar tota la documentació que s’ha generat durant aquests anys de contes a les festes de la Laia.

Fes un comentari