Contes a l'Hospital Esdeveniments Projectes Revista n

Contes a l’Hospital de la Vall d’Hebron amb l’AFANOC (Associació de Familiars de nens oncològics de Catalunya)

Contes a l’Hospital de la Vall d’Hebron amb l’AFANOC (Associació de Familiars de nens oncològics de Catalunya)

A l’Hospital hi ha hagut canvis, canvis de gestió que comporten canvis de dia d’organització i d’implicació.

En principi en Ferran Martí i una servidora ens anem combinant tots els dijous per cobrir les sessions de l’AFANOC que continuen sent absolutament imprevisibles i per tant improgramables; Continuem explicant contes a sala, continuem fent visites a les habitacions, i enguany també baixem cada dijous a càmeres a veure els nens que estan aïllats per explicar-los històries, si les condicions són favorables.

Estem, però, a l’espera de nous canvis, perquè qualsevol dia d’aquests ens traslladaran a una planta nova de trinca que ja està gairebé acabada, guapíssima i plena de colors que ens farà, a tots plegats, la feina un xic més agradable.

Elisabeth Ulibarri

Revista N. Núm. 7. Primera època. Les mil i una. Esdeveniments al voltant de la narració. Any 2003, p. 8

Fes un comentari