Activitats

Tertúlies

El 10 de març de 2008 vam celebrar, la que fins ara, ha estat l’última tertúlia de l’Associació. Érem pocs, però ho vam decidir: Tocava fer un punt i apart.

D’ençà que va sorgir la tertúlia, narradors i escoltadors hem exposat teories, explicat vivències i escoltat paraules i silencis. Volíem reflexionar sobre l’ofici, compartir tot allò que ens preocupa, que ens diverteix, que ens anima… Per això, ens trobàvem un cop al mes ben acompanyats en un ambient distès i davant d’un té o una cervesa. De tant en tant, canviàvem de context, provàvem altres bars, altres cases o altres barris i el paisatge dels assistents també anava variant. Així vam trobar llocs com el Centro Galego, la Taverna de Carlos, l’Hogar Extremeño, el Cafè de les Delícies, el Cafè del Centre, l’Amir de Nit…

Han estat molts anys de reunir-nos, en grups petits algunes vegades i no tan petits d’altres… però sempre amb ganes d’aplegar-se entorn les paraules. La propera tertúlia serà quan i com vulguem.