Activitats

Festa de Santa Eulàlia

Coordinació: Blai Senabre, Martha Escudero, Anna Gaberne, Patricia McGill i Esther Subias.

L’ANIN, amb la col·laboració de l’ICUB va participar a les festes de la Laia 2008 amb dues activitats diferenciades:

Un tast de contes. Va ser una narració curta (10 minuts) a l’inici d’activitats musicals de la festa en diferents espais del barri de la Ribera (Museu Tèxtil, Museu Picasso, Museu Marítim, Casa Cervelló, Església de Sant Agustí, Església de Sta. Maria del Pi, Església de Santa Anna i Església de Sant Just i Pastor).

Itinerari de contes de la Laia. Una passejada amb narració de contes pels indrets més emblemàtics adscrits a la llegenda de Santa Eulàlia o amb empremtes romanes o medievals. La sortida va ser a la Plaça Regomir amb el següent recorregut: Comtessa Sobradiel, Ataulf, Templers, plaça de St. Miquel, baixada de St. Miquel, Banys Nous, Boqueria, l’Arc de Sta. Eulàlia, Cecs de la Boqueria, placeta del Pi, plaça St. Josep Oriol, Ave Maria i acabant la Baixada de Sta. Eulàlia.

Es van fer dues voltes (la segona més curta). Al descans es va repartir cacaolat calent entre el públic assistent i en acabar es va fer un vermut a la Baixada de Santa Eulàlia per a tots els narradors participants.

Hi van participar 20 narradores i narradors (Sussagna Navó, Gloria Arquillo, Guadalupe Blesa, Beatriz Martin, Helena Cuesta, Carles Alcoy, Margarita Borràs, Teresa Saladich, Xavier Gállego, Esther Subias, Monika Klose, Janet Recasens, Mercé Rubí, Elisabet Sagués, Patricia Mc Gill, Teresa Trillas, Martha Escudero, Anna Gabernet, Blai Senabre i Sabrina Meini)