Activitats

Un riu de contes

1era Trobada Internacional de Narradors al Pirineu

Trobada de cap de setmana per a narradores i narradors a Sort, Pallars Sobirà, els dies 20, 21 i 22 de juliol de 2007.

En el marc de la 44ª edició del Ralli Internacional de la Noguera Pallaresa i la 8ª edició del Festival del Riu, Contes i Cuentos organitza aquesta trobada d’estiu, per contar i compartir contes i parlar de neguits i virtuts de l’ofici.

A més d’unes sessions de contes per part de narradors especialment convidats, els narradors treballarem en un taller, conduit per un especialista d’anàlisi de vídeo, on es tractarà el llenguatje expressiu del narrador en base a gravacions fetes en la mateixa trobada.
Tindrem també moments per a que tots narrem, el dissabte per la tarda i el diumenge a migdia. Per a aquestes sessions caldrà dur en el repertori algun conte d’aquests àmbits: la comarca del Pallars, les muntanyes del Pirineu o els rius en general.
Es pot narrar en català, castellà, francès o anglès.

Comptem amb algunes places d’allotjament de franc per a aquells que primer s’inscriguin i amb un oferiment d’un bon restaurant del poble per als menjars: 60 euros des del sopar de divendres fins al dinar de diumenge.

Per inscriure’s cal enviar un missatge abans del 5 de juliol a info(at)contesicuentos.com amb el nom, telèfon i adreça e-mail. Cal indicar també si si et vols apuntar al oferiment del menjar.

Una proposta estiuenca per a surar en un riu de contes i xerrar a la vora de l’aigua.

Contes i Cuentos
www.contesicuentos.com
Amb el suport de l’Associació de Narradores i Narradors – ANIN

Informació del Festival del Riu a www.elriu.com
i sobre allotjaments a la vila de Sort a sort.ddl.net