Activitats

Trobada fotogènica

Benvolgudes sòcies i benvolguts socis,

Quantes vegades us han demanat una imatge vostra explicant contes, amb públic, que sigui bona, en la que estigueu maques o macos, que sigui actual, i que expliqui, en imatges, què és això d’explicar contes? Quantes vegades heu trobat a faltar aquesta foto?

L’ANIN us proposa participar a una TROBADA FOTOGÈNICA el proper dissabte dia 6 de maig de 11.00 h a 13:30h. al Pati Llimona, Sala Maragall.

L’objectiu d’aquesta trobada és participar, com a narradors o com a públic, en una sessió de contes una mica especial: una sessió que comptarà amb un fotògraf professional que ens farà algunes fotografies (entre 5 i 10) que posteriorment ens seran facilitades en format digital pel nostre ús personal.

Si esteu interessats en participar-hi com a narradors, i teniu 10,00 € de pressupost i un parell d’amics per fer de “claca”, cal que contacteu amb esubias(at)anincat.org (indicant a l’assumpte: trobada fotogènica) abans del 10 d’abril. Aquest tipus de participació està reservat als narradors de l’ANIN. Places limitades, inscripció per ordre d’arribada de les sol·licituds.

Si esteu interessats en participar-hi com a públic, cal que anoteu la data a la vostra agenda. L’entrada és gratuïta i està garantit que compartirem una bona estona!

La Junta
ANIN – Associació de Narradores i Narradors