Esdeveniments Revista n

Contes al Dubliners, per Laura Rodríguez

Contes al Dubliners

per Laura Rodríguez

Des de ja fa dos temporades i mitja, a L’Hospitalet hi ha un espai on s’expliquen històries. Potser no seria noticia (tan de bo no ho fos), si els espais allà on pots anar a escoltar fossin tants o tan habituals, però és que a L’Hospitalet només n’hi ha un: el Dubliners.

Tot just hem tancat la temporada i, malgrat els entrebancs, hem fet una programació podríem dir que de luxe (gràcies companys). Ha passat per aquell petit escenari el bo i millor de la narració que tenim a l’abast, però també val a dir que el públic ha estat una mica escàs, que encara ens queda molta feina a fer per tal de consolidar aquest espai.

Des d’aquestes línies, potser estaria bé fer la declaració d’intencions que digui que al Dubliners no tenim intenció de rendir-nos, al menys de moment.

Salut i Contes! Fins la temporada que ve!

Laura Rodríguez

Revista N. Núm. 6. Primera època. Les mil i una. Comentari d’esdeveniments al voltant de la narració. Any 2003, p. 21