Recomanacions bibliogràfiques Ressenyes Revista n

Coloraines, Ferran Hortigüela Bodi / Quelot

Coloraines

Ferran Hortigüela Bodi / Quelot

Col. Cues de Sirena, 17

Ed. La Galera

En Pol es un nen que va néixer cec, no ha vist mai el seu pare, ni la seva mare, ni el seu gat, però els coneix tant bé com si els veies. Utilitza tots els altres sentits per percebre com son les coses, però un dia a l’escola explica a la mestra que no es pot imaginar els colors, això el posa trist.

L’endemà els seus companys de classe junt amb la mestra han preparat un conjunt de poemes en que a partir de les sensacions que pot percebre a traves dels altres sentits, per comparació, li expliquen els colors.

“Groga és l’olor del pa, la carícia que un amic et fa amb la mà.”…i així varen desgranar els colors fins a l’arc de San Martí.

És un llibre bonic de llegir i ple de poesia vital acompanyat d’unes il·lustracions clares i atrevides.

P.D

Revista N. Núm. 7. Primera època. Llibres. Any 2003, p. 18