Activitats

Trobada de narradors

per al 5 d’abril del 2003, a les 4 de la tarda (l’hora del cafè),
a la Casa Elizalde, C. València, 302 Barcelona (metro L3 Passeig de Gràcia)

Una vegada més, ANIN repeteix activitat per als socis i les sòcies: una conferència al voltant dels contes i de la narració, seguida d’una “timba” de contes.

Ens trobarem a les 4 de la tarda.
La ROSER ROS, escriptora, narradora, dona de gran bagatge rondallístic i companya, ens oferirà en una xerrada alguns dels resultats de les seves investigacions de quan submergeix el cap dins de l’oceà dels contes:

“De quan la guineu i el llop anaven pel món (Històries d’animals)”.

Després, sota els efectes de les paraules de la Roser i havent aclarit les qüestions que hagin pogut sorgir, sessió de narració de contes a càrrec dels socis sota el tema “Animals, animalons, bèsties, bestietes i bestiotes”.
Acabarem a les 8 del vespre.

A l’hora de triar el conte amb el que ens voldràs obsequiar, pensa en que potser serem molta gent la que ens voldrem fer escoltar, per tant, mira de que tingui una llargada raonable (què et sembla entre set i deu minuts?) que permeti de donar temps a tothom per a narrar. No t’oblidis de portar-nos les fonts d’on has tret el conte. I pensa, també, que si no pots venir et trobarem a faltar!