Esdeveniments Revista n

Contes per a adults a Tarragona per Montserrat Cebrián

Contes per a adults a Tarragona

per Montserrat Cebrián

Tots els divendres a les 22,30 h s’expliquen contes per a adults a la vella Tàrraco, al nucli antic de la ciutat. En una menuda llesqueria (on tot és bo però els pastissos fets per la mestressa, deliciosos). Mentre es sopa o mentre s’espera que els plats encomanats pugin de la cuina, o a les postres… durant un quart o vint minuts els contes ajuden a pair… si més no, a passar una bona estona.

I com s’hi arriba? el carrer Sant Pere Estubes és repetitó i es troba perpendicular, a mà dreta, baixant pel carrer Ventallols que és un dels dos que va des de la plaça del Fòrum fins la plaça del Rei (on hi ha el museu arqueològic).

Els contes són diversos: mil i una nits, sudamericans, Roald Dahl, jueus, africans, catalans, del Decameró, mitològics… i els narradors també: Carles Alcoy, Montse Bosch, Montserrat Cebrián, Agustí Farré, Carme González, Sílvia Palazón, Imma Pujol i Laura Rodríguez.

Si heu de ser colla, millor que reserveu taula al telèfon 977 21 52 67 cada dia a partir de les 20 h (tret de dilluns, que és tancat).

Montserrat Cebrián

Revista N. Núm. 4. Primera època. Les mil i una. Comentari d’esdeveniments al voltant de la narració. Any 2002, pp. 8.