Recomanacions bibliogràfiques Ressenyes Revista n

La història de la Bavar i en Kiwi, els óssos de l’hospital de fauna de Vallcalent. CERRADELO, Silveri; OLIVERA, Daniel

La història de la Bavar i en Kiwi, els óssos de l’hospital de fauna de Vallcalent

CERRADELO, Silveri; OLIVERA, Daniel

Lleida: Trenca, 2001

Amb aquest conte, que explica les trajectòries molt diferents de dos óssos joves que van a parar la Vallcalent, es pretén divulgar una actitud de respecte i protecció per la fauna autòctona dels Pirineus. El llibre, editat separadament en totes les llengües que es parlen en els Pirineus, ve acompanyat d’una guia per a mestres on s’hi detallen tot un seguit d’activitats possibles després de l’explicació del conte.

Roser Ros

Revista N. Núm. 5. Primera època. Llibres. Any 2002, pp. 17.