Esdeveniments Revista n

Contes amb gust a l’Escola de la dona per Toni Ribas

Contes amb gust a l’Escola de la dona

per Toni Ribas

Per primera vegada i una tarda al mes, l’Escola Professional de la Dona organitza un cicle de sis contes gastronòmics amb la col·laboració de l’associació ANIN.

Cada una de les sessions està dedicada a un país, una cultura del món. Les histories invoquen olors, sabors i moltes altres sensacions del món de la cuina i la gastronomia. I entretant les històries són narrades, les menges que havíem imaginat es fan realitat. Les paraules s’han convertit en salsa i les ganyotes, els somriures i les cançons en coquetes, melindros o arrebossats.

L’Escola Professional de la Dona es caracteritza per ser una escola de formació d’adults. La cultura i el món sensitiu formen part d’aquesta formació i es per això que col·laboracions com aquesta ens descobreixen d’una manera clara i senzilla coses tant difícils d’ensenyar com la diversitat, l’estimació, l’enginy, els gustos o les creences.

A l’Escola Professional de la Dona enguany hem encetat un nou camí d’expressió i coneixement. Esperem no aturar-nos aquí i aprofitar l’empenta i el bon fer dels narradors de l’ANIN.

Aprofito l’ocasió per convidar-vos a les jornades de portes obertes que tindran lloc els dies 4 i 5 de Juny

Toni Ribas

Professor de cuina de l’Escola professional de la Dona.

Escola professional de la Dona:

Plaça Pere Coromines, 1 (Avda. Drassanes/C. Nou de la Rambla)

Telèfon 934 431 506

Revista N. Núm. 4. Primera època. Les mil i una. Comentari d’esdeveniments al voltant de la narració. Any 2002, pp. 10.