Esdeveniments Revista n

Contes a la Biblioteca Pública de Tarragona per Imma Pujol

Contes a la Biblioteca Pública de Tarragona

per Imma Pujol

Ja fa quatre anys que la Biblioteca Pública de Tarragona pels volts de Sant Jordi es vesteix de Festa Major, els contes envaeixen més que mai tots els racons de la seva Sala Infantil i Juvenil. I és que tot l’any se n’expliquen de contes, però és llavors quan els protagonistes són els nostres lectors, grans o petits, que prenen la paraula.

El nostre és un mercat ben diferent, no espereu pas trobar naps i cols, però el que sí que hi trobareu és un bon grapat de contes i històries. Cal que tothom porti un cistell, com més gran millor, amb la història que compartirà amb els altres i d’aquesta manera marxar cap a casa amb el cabàs ben ple.

Si voleu estar al dia de les nostres activitats visiteu la nostra pàgina web http://www.biblio.fut.es

Imma Pujol

Bibliotecària de la Sala Infantil i Juvenil de la Biblioteca Pública de Tarragona

Revista N. Núm. 4. Primera època. Les mil i una. Comentari d’esdeveniments al voltant de la narració. Any 2002, pp. 7.