Esdeveniments Revista n

III Trobada de Contacontes Memorial Yolanda Sin per Xavier Gállego

III Trobada de Contacontes Memorial Yolanda Sin

per Xavier Gállego

Per tercer any consecutiu, l’Associació Cultural Tramendus, i gràcies a la col·laboració dels ajuntaments de la Vallalta, va organitzar la III Trobada de Contacontes, Memorial Yolanda Sin.

El 2008, la I Trobada de Contacontes, sorgida com a homenatge a la narradora Yolanda Sin, que ens acabava de deixar, es va celebrar al Parc Puigverd de Sant Cebrià de Vallalta. El 2009, la II Trobada, es dugué a terme a la Plaça de les Basses de Sant Iscle de Vallalta.

I aquest passat mes de setembre es va celebrar aquesta trobada a la tercera de les localitats de la Vallalta, Sant Pol de Mar. La contada es va realitzar a la plaça de l’estació del poble que, a part de ser estació de tren, també és la biblioteca.

Com en les anteriors edicions, hi va haver sessió infantil a la tarda i per a adults a la nit, amb un total de deu narradores i narradors realitzant, en total, quatre hores de narració. Cal dir que en ambdues sessions hi va haver bona afluència de públic, destacant però la sessió infantil de la tarda, amb un públic familiar i participatiu. I com que les tradicions són per mantenir-les (i ampliar-les!), esperem ja la següent Trobada a la Vallalta, que comença a ser el tret de sortida de la temporada tardor – hivern de la narració oral a casa nostra.

Revista n 5 – 6. segona època. Es cou per aquí. 2010. p. 24

Fes un comentari