Ressenyes Revista n

Tabola a la teulada de Hazel Towson per Montserrat Solanas

Tabola a la teulada/

TOWSON, Hazel (trad. Meritxell Pujol)/

Barcelona: Barcanova, 2001 Sopa de Llibres (8 anys)/

Aventura d’en Harry, un nen vegetarià, que no satisfà les aspiracions paternals, ni pel fisic ni per la seva afecció a la fotografia. En Harry i el seu amic Rashid, sense proposar-ho es troben enxarxats en una història de lladres, i el fet de ser Harris prim, i ser fotògraf, fan del noi i del seu amic uns herois…/

En un llenguatge fluïd i acurat, la senzilla història ens introdueix el tema de les identitats: la personal d’en Harry, no acceptat pel pare, i la dels seus amics en Rashid i una noia gitana que se’ls uneix en l’aventura de “lladres i serenos”. /

Montserrat Solanas/

Revista N. Núm. 2. Primera època. Notícia de llibres per a infants. Any 2001. P.6