Activitats

Històries per canviar el món

Des de la XIC, Xarxa Internacional de Contacontes, ens han fet arribar aquesta invitació per sumar-nos a la segona celebració d’Històries per canviar el món.

L’any passat es van realitzar més de  180 activitats de Contacontes en 30 països dels cinc continents. Esperem que enguany sigui encara més gran i que els contes ens ajudin a fer un món millor.

La proposta es convidar i convocar a tothom que vulgui afegir-se a aquesta festa: Contacontes, narradors espontanis, bibliotecaris, docents, pares i mares, avis, joves i tots i totes aquells que tinguin interès en fer-ho, per tal que expliquin contes el dia 21 de juny de 2012 en diferents llocs: escoles, biblioteques, cases de famílies, places, parcs, centres culturals, sales teatrals…

Amb aquestes accions estarem multiplicant l’efecte de celebració que busquem i estarem –entre tots- explicant contes per crear una nova realitat i començar a sentir que estem construint un món millor amb la paraula i les històries..

Si el dia 21 de juny expliques contes, envia un correu electrònic a red@cuentacuentos.eu dient on narraràs i aquesta informació quedarà penjada a la web d’Historias para cambiar el mundo i al blog de la XIC.

El plaç d’enviament finalitza el 14 de juny.
Al correu electrònic has de dir:
Nom de la persona que explicarà els contes.
Lloc on es farà l’acció (nom del lloc, carrer, ciutat i país)
A quina hora.

També pots enviar una foto del moment de la narració o un enllaç a YouTube amb la teva intervenció per penjar-la a la web.
Moltes gràcies per afegir-te a aquesta proposta!