Activitats

Narracions en col·laboració amb l’Afanoc

Afanoc – Actuacions setmanals.

Coordinació: Blai Senabre.

Visita i narració de contes un cop per setmana als infants de les sales d’Oncologia de l’Hospital de la Vall d’Hebron. Contes a la sala de jocs i a les habitacions dels infants malalts que no es poden desplaçar. Ja fa varies temporades que funciona. Narradors: Jose Luís Guerrero, Blai Senabre i Mon Mas.

Afanoc – Marató especial.

Coordinació: Guadalupe Blesa.

El dissabte 14 de juny es va celebrar a la Casa Elizalde de Barcelona, la 1ª Marató de Contes Solidaris a favor de l’Afanoc (Associacció de Amics i Familiars de Nens amb Càncer). La finalitat era donar a conèixer i recaptar fons per el seu nou projecte: La Casa dels Xuclis. Una casa d’acollida per a familiars i nens malalts de càncer que han de venir a Barcelona per rebre tractament oncològic. La llarga durada del tractament, tenir que desplaçar-se fora del domicili habitual per rebre’l i que almenys uns dels dos progenitors ha d’acompanyar al nen en aquest desplaçament, fa que la malaltia es faci molt més feixuga. D’ací la importància i necessitat d’aquest projecte. Va ser una experiència entranyable que ens va deixar molt bon sabor de boca i moltes ganes de tornar-la a repetir.

A aquesta Marató hi van assistir unes 80-90 persones com a públic i es va poder fer gràcies a la col·laboració desinteressada de: Mon Mas, Gloria Arquillo, Teresa, Neus Juvilla, Albert Estengre, Teresa Trillas, Monica Klose, Silvia Nebot, Janet Recasens, José Luis Guerrero, Margarita Borrás, María José Pedragosa, Elisabeth Ulibarri i Guadalupe Blesa.