Activitats

Festa de Santa Eulàlia

Santa Eulàlia assolellada,
grossa vinada

Comença l’any 9 i de nou arriben els preparatius per les festes de Sta. Eulàlia. Com cada any us convoquem a participar-hi tot narrant històries.

Serà el cap de setmana del 13 i 14 de febrer. La nostra participació serà mitjançant dos actes:

“Explica’ns Laia”

Narració de contes per a públic infantil i familiar en diferents espais fixes al l’aire lliure. Les narracions tindran una durada de 15 minuts i s’alternaran amb un espectacle (dansa, màgia, circ, etc) programat a cada espai. La temàtica dels contes serà lliure.

Aquestes narracions tindran lloc el dissabte al matí i diumenge al matí.

Itinerari de contes de la Laia

Serà un passeig de narració continuada pels indrets més emblemàtics adscrits a la llegenda de Santa Eulàlia o amb empremtes romanes o medievals. La sortida serà al Pati Llimona i s’aniran passant per carrers i places com la baixada de St. Miquel, el carrer Banys Nous, l’Arc de Sta. Eulàlia, la placeta del Pi… tot acabant la Baixada de Sta. Eulàlia.

El repertori de contes haurà de ser per a públic familiar (nens i adults que ens trobaran narrant pels carrers). Caldrà narrar contes que tinguin relació amb les llegendes de santa Eulàlia, els seus valors i les seves relacions amb la ciutat. Per tant els narradors que vulgueu treballar aquesta proposta fareu una bona feina de recerca i d’imaginació, i podreu comptar amb totes les històries que hem recopilat en les edicions passades i que aquest any continuaran creixent.
L’itinerari de contes de la Laia serà el dissabte d’11 a 14h.

Si esteu interessats en participar en aquesta festa de la narració tan integrada als carrers de la Barcelona antiga, envieu un correu electrònic a anin@anincat.org abans del 26 de gener del 2009 on hi fareu constar:

“Els contes de la Laia 2008” com a assumpte.
Nom
Telèfon i adreça electrònica
Disponibilitat pels dies 14 i 15 (matins) de 11 a 14.30 h.

Com en les edicions anteriors, hi haurà una petita contraprestació econòmica que dependrà del nombre de participants.

Santa Eulàlia assolellada,
grossa contada