Recomanacions bibliogràfiques Ressenyes Revista n

Fonts orals. La investigació a les terres de parla catalana

Fonts orals. La investigació a les terres de parla catalana.

Actes de les Jornades de la CCEPC.

Col·lecció: Publicacions de la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana, 2

A les Jornades “Fonts orals. La investigació a les terres de parla catalana”, organitzades per la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana i el Museu d’Història de Catalunya, es van donar a conèixer diferents aspectes del nostre passat més recent, gràcies a les recerques que a partir de les fonts orals s’estan fent a les Universitats i als centres d’estudis. Són investigacions que permeten copsar amb tota la seva magnitud què ha estat i com ha evolucionat l’esdevenidor històric en el darrer segle. La publicació dels treballs presentats en aquestes Jornades ens pot portar a reflexionar sobre diferents temàtiques relacionades amb l’ús que fan els investigadors de les fonts orals i contribuir a fer-nos més conscients de la importància del nostre patrimoni immaterial, de la seva preservació i articulació.

Revista N. Núm. 6. Primera època. Llibres. Any 2003, p. 27

Fes un comentari