Contes Recomanacions bibliogràfiques Ressenyes Revista n

Cuentos y leyendas del miedo, Gudule

Cuentos y leyendas del miedo

Gudule

Col. Tus libros cuentos y Leyendas, 10

Ed. Anaya

L’autora, molt aficionada des de petita als contes de por, ha buscat entre les millors històries del seu record, aquelles que podria reunir de diferents tradicions per aconseguir un bon recull de contes que facin por.

Són llegendes i contes bretons, belgues, italians, espanyols, rumans,…, tots ells de la vella Europa, rescrits per l’autora amb un llenguatge actual que permet llegir-los en veu alta si es dona el cas. Alguns dels seus títols, en total catorze, son: “La niña sin cabeza”, “El monstruo del pozo”, “El hombre sin rostro”, “El festin del esqueleto”,…

Molt adient pels lectors que busquen sensacions fortes i calfreds a l’esquena quant les paraules es transformen en sensacions corporals.

P.D.

Revista N. Núm. 7. Primera època. Llibres. Any 2003, p. 19