Esdeveniments Revista n

Contes al Bar La cotxera

Contes al Bar La cotxera

per Elisabet Ulibarri

Aquest any a la cotxera han estat molt agosarats. S’han atrevit amb un cicle intens i concentrat d’Oralitat, han decidit intentar a través de la paraula nua transmetre sensacions a la concurrència, i sembla ser que ho estan aconseguint, no sols s’estan explicant contes, també s’estan escoltant poemes, monòlegs, i sons músicals de diferènts procedències emesos només amb la veu. I el cicle d’Oralitat funciona, la gent hi va a escoltar, i permet que la paraula travessi els límits de la lògica i passi directament a provocar en el públic tot tipus d’emocions.

Si voleu més informació podeu consultar la pàgina Web del bar:

http://perso.wanadoo.es/cotxera

o bé trucar per telèfon: 93 352 25 02

o apropar-vos-hi (s’aconsella que ho feu els dijous, normalment sempre hi ha activitats, no cobren entrada): C/ Costa i Cuxart, 31

Metro Virrei Amat (línia blava)

Elisabeth Ulibarri

Revista N. Núm. 7. Primera època. Les mil i una. Esdeveniments al voltant de la narració. Any 2003, p. 8

Fes un comentari