Revista n Vida associativa

Anuncis, suggestions, propostes, contactes, critiques i d’altres….

Anuncis, suggestions, propostes, contactes, critiques i d’altres….

 

Definicions

A vegades entre narradors no ens posem d’accord (o senzillament, ens fem un embolic) sobre les definicions de paraules com oralitat, conte, rondalla, i d’altres paraules de la nostra feina… perque la revista N no proposa un página, o un abecedari amb algunes d’aquestes definicions?

Carolina Ferreira

Blanes

Hi pensarem…

Proverbis

La revista nos podria proponer proverbios y «creencias» ligados a estos 6 meses del año. Como por ejemplo «en avril, ne te decouvre pas d’un fil», «hasta mayo, no te quites el sayo» , etc…

Ana García

Madrid

Per què no ? Tots els lectors poden enviar la seva colaboració, parlant dels proverbis que coneixen.

Animals

Qui voldria reprendre amb mi les discussions que es van fer arrel de la trobada i de l’article de Roser Ros (revista N nº 7 ) sobre les rondalles d’animals?

Catherine Favret

cfavret@maptel.es

Sitges

A veure si d’altres estan interessats… Com veus, passem el missatge !

 

Bucay

Jo no sóc narradora, però m’agrada la vostra revista. Voldria trobar gent que hagi llegit els llibres de Jorge Bucay i em vulgui donar el seu punt de vista com a narrador.

Montse Algemí

Sant Pol de mar

Potser fins i tot et donarem el nostre punt de vista a la revista, però mentrestant….A veure si d’altres hi estan interessats… Com veus, passem el missatge !

Suggeriment

Benvolguts amics: He estat mirant la vostra plana web i us volia suggerir que, donat que molts de vosaltres participeu explicant contes a les biblioteques de Barcelona, i que aquests equipaments fan una tasca molt important a l’hora de difondre l’oralitat, estaria bé que d’alguna manera es pugui linkar amb la nostra o bé que les sessions de contes es puguin difondre des de la vostra web. La nostra web és:         www.bcn.es/biblioteques

D’altra banda he vist que recomanàveu un llibre del Daniel Pennac, doncs aquest autor vindrà a Barcelona pròximament. Us avisarem tant bon punt en sapiguem la data. Moltes gràcies per tot i ja sabeu on estem.

Mireia Sala

Consorci de Biblioteques de Barcelona

Palau de la Virreïna, La Rambla, 99. 08002 BCN

T. 93 316 12 42. E-mail: msalaf@mail.bcn.es

Esdeveniments

Sé que passen moltes coses per les vostres terres ! M’agradaria saber-ne més sobre cada esdeveniment. Com puc fer-ho ? A qui m’he de dirigir ?

Joan Bories

Perpinyà

Aixo sí que serà senzil. Com veuràs, en aquest número 7, posem els links web de cada esdeveniment.. I no t’oblidis que tot o gairebé tot és a l’agenda de la web de l’ANIN anincat.org !

Bibliografia

M’encanten els vostres articles de fons i em són molt útils per les meves recerques personals, però a vegades tinc dificultat per trobar els llibres que són a la bibliografia.

No es troben a la meva biblioteca i alguns que he volgut comprar estan «exhaurits». Què puc fer ?

Joana Serrahima

Matarranya

Pots fer dues coses: buscar-los a la Biblioteca del Museu Etnològic, que té un fons força important de contes i de literatura sobre contes, o posar un anunci a la web de l’ANIN, perquè algun dels nostres socis et pugui prestar el llibre… Veus que fàcil és?

Contacteu-nos! ja ho veieu… tenim respostes per a tot… o gairebé tot! Per a contactar-nos, envieu un missatge a l’Anin (anincat@wanadoo.es), especificant que és per a la revista N.

Revista N. Núm. 7. Primera època. Correu, obriu el correu. Any 2003, p. 20