Esdeveniments Revista n

L’art d’explicar contes, un curs a la Casa Elizalde, per Roser Ros

L’art d’explicar contes, un curs a la Casa Elizalde

per Roser Ros

Sota el títol de “L’art d’explicar contes” la Casa Elizalde organitza durant el darrer trimestre de l’any 2002 i per tercer any consecutiu, un curs destinat a despertar les habilitats narratives que tots portem a dins. Tot descobrint (o redescobrint) el món dels contes i els símbols que s’amaguen al seu interior, cadascun dels inscrits exposa de viva veu (alguns fan els primers passos per l’oralitat amb l’ajut dels caminadors de la lectura) les narracions que li plauen, les que l’emocionen, les que no vol quedar-se per a ell tot sol. Quinze hores resoltes en deu sessions que donen per fer noves coneixences, per explorar els il·limitats territoris de la comunicació, per obrir les nostres finestres a noves inquietuds.

Roser Ros

Revista N. Núm. 5. Primera època. Les mil i una. Comentari d’esdeveniments al voltant de la narració. Any 2002, pp. 15.