Esdeveniments Revista n

Conten que a Tarragona conten…, per Montserrat Cebrián

Conten que a Tarragona conten…

per Montserrat Cebrián

Per a adults: Arran de l’èxit que tingué la Conteclada de l’any passat i la programació de contacontes d’hivern de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, aquest estiu s’han ofert actuacions de contacontes dins el festival d’estiu de Tarragona (FET), i totes les sessions han estat un èxit de públic que ens ha fet replantejar els espais de cara a l’any vinent. La Conteclada d’enguany també va ser un èxit, tot i que dos dels tres dies de narració van canviar l’escenari habitual per l’amenaça de la pluja, que no estava per històries… A la presentació de l’exposició sobre Verdaguer que es pot veure a la Chartreusse també s’hi van explicar llegendes recollides per ell.

Aviat s’encetarà el cicle d’hivern de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament i estem pendents que des del museu d’Història de la ciutat prenguin cos tres projectes que hem presentat.

Probablement enguany també hi haurà contacontes per a infants durant les vacances de Nadal al teatre “El Magatzem”. Ja ho veieu, tot i que la llesqueria Àkrata on s’explicaren contes durant més d’un any cada divendres al vespre ha tancat el negoci, a Tarragona traiem contes de sota les pedres…

Montserrat Cebrián

Revista N. Núm. 5. Primera època. Les mil i una. Comentari d’esdeveniments al voltant de la narració. Any 2002, pp. 12.