Esdeveniments Revista n

Contes a la fresca a la Casa Elizalde per Ferran Orozco

Contes a la fresca a la Casa Elizalde

per Ferran Orozco

El juliol passat vàrem tenir l’oportunitat de viure una experiència força interessant: els contes a la fresca al pati de La Casa Elizalde.

Va ser una iniciativa que permetia trobar-se els dimecres a les 10 del vespre amb l’Elisabet Ulibarri, la Fathiha Benhamou, l’Inongo-vi-Makomé i en Yioshi Ioki.

L’experiència va resultar un èxit. Una mitjana de 300 persones (!) van emplenar l’espai en unes narracions que eren viscudes com un espectacle d’estiu (tant que ens preocupava l’excessiva afluència de públic). A la sortida, la gent podia “picar” un tros de síndria fresca.

Els contes per a adults tenen demanda. I això em fa pensar que és qüestió de persistir i trobar el com i el quan. El qui ens l’està donant la vostra associació amb la qualitat de les vostres narradores i narradors.

Si tot va bé, pensem repetir l’experiència. De moment, continuem els dijous a les 20,30 hores amb el cicle de Contes per a Adults, i amb els seminaris trimestrals de L’Art d’explicar contes.

Ferran Orozco

Centre Cultural La Casa Elizalde. Novembre del 2001

Revista N. Núm. 3. Primera època. Les mil i una. Notícies d’esdeveniments al voltant de la narració. Any 2001, pp. 13-14.