Catàleg Narradores i Narradors

Núria Clemares

Sóc actriu i narradora. Vaig rebre formació actoral a Barcelona i a San Francisco, el fet d’aprofundir en aspectes tan diversos com la comèdia de l’art, el clown, el text, l’actuació davant la càmera, o la dansa contemporània, m’ha portat a ser una intèrpret molt versàtil, i per això els meus contes són sempre espectacles vius i enèrgics, que s’adapten i creixen amb tot el que em vaig trobant. Fent servir la gestualitat, la imaginació, l’humor, la improvisació i sobretot: la paraula, passejo els meus contes des de fa molts anys per tot Catalunya, Balears i Andorra.

Explico contes de tota mena. Màgics, simpàtics, picants, emotius, amb missatge o sense, per emocionar-se, per somniar, per desesperar-se, per passar l’estona, per aprendre alguna cosa, per saber de la nostra història, per escoltar músiques precioses, per fer la pallassa, per conèixer personatges il·lustres, per trencar esquemes, per ser dones, contes de cada una de les nostres tradicions i de tradicions d’altres cultures… I com els explico? Doncs, de vegades sense res, d’altres amb titelles, escenografia, vestuari, elements. Uns amb música enllaunada, d’altres acompanyada d’un músic. M’encanta fer participar la gent que m’escolta. I m’agrada improvisar contes al moment. Gaudeixo amb el repte quan m’encarreguen una sessió nova. Trobar llocs especials on explicar-los. I mostrar llibres amb il·lustracions inoblidables.

Informació de contacte:

Telèfon:607479877
Email:nuriaclemares@gmail.com
Email:nuriaclemares@gmail.com
Web:www.nuriaclemares.com
Web:www.nuriaclemares.com

Públic a qui va dirigit:

Públic de 0 a 3 anys:si
Públic infantil:si
Públic familiar:si
Públic adult:si

Llengües:

Locals:Català i Castellà
Altres:Anglès, familiar

Àmbit:

Estatal:
Comarcal:
-Barcelona: si
-Girona: si
-Lleida: si
-Tarragona: si

Disponibilitat:

Entre setmana:si
Caps de setmana:si
Matí:si
Tarda:si
Nit:si
Comentaris:Plena