Catàleg Narradores i Narradors

Nona Umbert

Explicar contes i fer espectacles pels infants és la meva manera de viure. I m’agrada explicar contes de tota mena, ja siguin antics o nous, propers o de països llunyans. Contes per riure, per estimar, per pensar, per emocionar-se, per cridar, per escoltar en silenci, per créixer, i sempre, sempre, contes per imaginar. Jo vinc del món de la plàstica, el color, el volum i la llum, i quan m’agrada una història li afegeixo tres cullerades de colors; ho bato a pinzellades; ho amaneixo amb polsims de riures i a vegades amb música i ja podem començar!

Informació de contacte:

Telèfon:636006287
Email:nona@umbert.net
Email:nona@umbert.net
Web:www.comvulguis.cat
Web:www.comvulguis.cat

Públic a qui va dirigit:

Públic de 0 a 3 anys:si
Públic infantil:si
Públic familiar:si
Públic adult:no

Llengües:

Locals:Català i Castellà
Altres:

Àmbit:

Estatal:Estat Espanyol
Comarcal:
-Barcelona: si
-Girona: si
-Lleida: si
-Tarragona: si

Disponibilitat:

Entre setmana:si
Caps de setmana:si
Matí:si
Tarda:si
Nit:si
Comentaris: