Catàleg Narradores i Narradors

Alexander Hernandez

Sóc Alexander Hernández, explico contes de de 1984, quan en una visita a la comunitat indígena barí de Karañakae a la Serra de Perijá a l’occident de Veneçuela vaig descobrir el poder dels contes. Tot va començar amb el relat de «Sabaseba va venir d’on surt el sol, estava tot oscurito, però ell ho veia tot clar i feia bona olor». A les explicades de contes li van seguir les publicacions ja que molts d’aquests contes indígenes no havien estat publicats. Vaig participar als festivals de narració oral que, pels anys 80 i 90, s’organitzaven de Mèxic a la Patagònia quan es va desenvolupar el millor moment del moviment de cuentacuentos, narradors orals, cuenteros o narradors orals escènics com li van començar a dir per Amèrica Llatina. A Catalunya vaig participar als projectes «Cors Sargits» i «Contes de tots colors». Des del 2011 visc a Tarragona i el 2015, amb el duet Flutercussió, he publicat el disc Omumbo Rombomba.

Informació de contacte:

Telèfon:665166940
Email:info@alexanderhernandez.or
Email:info@alexanderhernandez.or
Web:alexanderhernandez.org
Web:alexanderhernandez.org

Públic a qui va dirigit:

Públic de 0 a 3 anys:no
Públic infantil:si
Públic familiar:si
Públic adult:si

Llengües:

Locals:Català i Castellà
Altres:

Àmbit:

Estatal:Internacional
Comarcal:
-Barcelona: si
-Girona: si
-Lleida: si
-Tarragona: si

Disponibilitat:

Entre setmana:si
Caps de setmana:si
Matí:si
Tarda:si
Nit:si
Comentaris: