Catàleg Narradores i Narradors

Pilar Puig Sbanes

Nascuda a Barcelona recordo la primera història que em va explicar l’àvia. Sempre m’han fascinat els contes i quan em vaig fer gran vaig descobrir que escoltar històries em continuava abduint. I quan m’he fet encara més gran he descobert que el més m’agrada de tot és explicar contes…  encara és més apassionant.

Desprès del bateig del Pas a Pas explico contes i històries per públic adult, per a tots aquells que redescobreixen que els contes encara els fascinen.

A més a més, la meva feina de consultora d’organitzacions se serveix del poder transformador de les històries per acompanyar les organitzacions en el seu camí d’innovació i de canvi. Els contes són el fil conductor de les meves activitats professionals de consultora i professora, de narradora i locutora.

Nacida en Barcelona recuerdo la primera historia que me contó mi abuela. Siempre me han fascinado los cuentos y cuando me hice mayor descubrí que escuchar historias me seguía abduciendo. Y cuando me he hecho aún mayor he descubierto que lo más me gusta de todo es contar cuentos… todavía es más apasionante.

Después del bautizo del Pas a Pas cuento cuentos e historias para público adulto, para todos aquellos que redescubren que los cuentos… aún los fascinan.

Además, mi trabajo de consultora de organizaciones se sirve del poder transformador de las historias para acompañar las organizaciones en su camino de innovación y de cambio. Los cuentos son el hilo conductor de mis actividades profesionales de consultora y profesora de narradora y locutora.

Informació de contacte:

Telèfon:649 903 107
Email:ppuig57@gmail.com
Email:ppuig57@gmail.com
Web:facebook.com/pilar.puig1
Web:facebook.com/pilar.puig1

Públic a qui va dirigit:

Públic de 0 a 3 anys:no
Públic infantil:no
Públic familiar:no
Públic adult:si

Llengües:

Locals:Català i Castellà
Altres:

Àmbit:

Estatal:Estat Espanyol
Comarcal:
-Barcelona: no
-Girona: no
-Lleida: no
-Tarragona: no

Disponibilitat:

Entre setmana:no
Caps de setmana:si
Matí:no
Tarda:si
Nit:si
Comentaris:tardes, caps de setmana, dies concrets