Catàleg Narradores i Narradors

Teresa Arrufat / Para bé l’orella

Ho confesso: sóc addicte.  Sóc addicte a la mirada dels infants quan volen amb la seva imaginació. I, si em miren a mi perquè sóc jo el vehicle que els transporta, ja és el súmmum. Durant tota la meva vida de mestra he utilitzat els contes com a eina per a quasi tots els aprenentatges: de vida, de mates, de llengua, d’emocions, de tot. Els rellotges es feien màgics i el temps volava. També sóc addicte als llibres. De fet, he crescut a la biblioteca. Al meu poble anava a buscar la bibliotecària a casa seva a l’hora d’obrir i no marxava fins que no apagaven els llums i em feien fora. No llegia llibres, llegia prestatgeries senceres. Puc palpar amb els sis sentits el fil narratiu oral-escrit que es traspassa de generació en generació i amaga el secret que ens fa humans. Busco transmetre aquesta passió.

He explicat a escoles, instituts, biblioteques, maratons infantils i d’adults, festes majors i santjordis.  També m’agradaria fer-ho en esplais i residències d’avis, en aules hospitalàries i… on hi hagi criatures explícites (les que es veuen a cop d’ull), o implícites (les que tots portem a dintre) amb les orelles ben parades.

Informació de contacte:

Telèfon:677576766
Email:teresa@contesamida.com
Email:teresa@contesamida.com
Web:parabelorella.blogspot.com.es
Web:parabelorella.blogspot.com.es

Públic a qui va dirigit:

Públic de 0 a 3 anys:no
Públic infantil:si
Públic familiar:si
Públic adult:no

Llengües:

Locals:Català
Altres:

Àmbit:

Estatal:Catalunya
Comarcal:
-Barcelona: si
-Girona: no
-Lleida: no
-Tarragona: no

Disponibilitat:

Entre setmana:si
Caps de setmana:si
Matí:si
Tarda:si
Nit:no
Comentaris:ZONA GEOGRÀFICA: BARCELONA (ciutat), BAGES, VALLÈS ORIENTAL, OSONA