Catàleg Narradores i Narradors

Elisabeth Ulibarri

L’any 1994 vaig fer la primera sessió de contes, era per a adults, tot seguit van arribar els contes per a nens/es, per a nadons, i ara, tinc el privilegi de ser pionera en els contes inclusius, son contes adaptats per a persones amb pluridiscapacitat que arriben perfectament a tots els públics.
Per arribar fins aquí he hagut d’estudiar molt, vaig estudiar filologia àrab, (extremadament arrelada a la tradició oral), i vaig fer diferents cursos de teatre, cal destacar el màster de teatre social de la Fundació Pere Tarrés. També vaig haver de fer molta feina en el teatre amateur com a actriu i com a directora (des de l’any 1989) de grups de nens, d’adults i de gent gran.

En aquests anys he narrat a biblioteques, places, bars i cafeteries, Catalunya Radio, COM ràdio, L’hospital de la Vall d’Hebron, centres culturals, escoles, cal destacar l’Escola Esclat de nens amb paràlisi cerebral…

Informació de contacte:

Telèfon:675.512.419
Email:elisabethulibarricarle@yahoo.es
Email:elisabethulibarricarle@yahoo.es
Web:elisabeth@elisabethulibarri.com
Web:elisabeth@elisabethulibarri.com

Públic a qui va dirigit:

Públic de 0 a 3 anys:si
Públic infantil:si
Públic familiar:si
Públic adult:si

Llengües:

Locals:Català
Altres:

Àmbit:

Estatal:Catalunya
Comarcal:
-Barcelona: si
-Girona: si
-Lleida: si
-Tarragona: si

Disponibilitat:

Entre setmana:no
Caps de setmana:no
Matí:no
Tarda:si
Nit:no
Comentaris:Tardes