Catàleg Narradores i Narradors

Sara Genovart

Sóc la Sara i des de fa un temps em dedico a la narració. Vaig iniciar la meva
formació cap els vols del 2010, i poc a poc m’estic introduint en aquest fantàstic món dels contes. Majoritàriament explico contes infantils a les biblioteques i a les escoles. També formo part d’un grup anomenat “A 4 Veus” on narrem contes per a públic adult a diferents locals de Barcelona. M’omple molt la feina que faig i em dedico al cent per cent a ella. Afegir que m’agrada molt escriure i molts dels contes que explico són d’autoria meva.

Informació de contacte:

Telèfon:616 994 011
Email:saragenovart1@yahoo.es
Email:saragenovart1@yahoo.es
Web:saragenovart.wordpress.com
Web:saragenovart.wordpress.com

Públic a qui va dirigit:

Públic de 0 a 3 anys:si
Públic infantil:si
Públic familiar:si
Públic adult:si

Llengües:

Locals:Català i Castellà
Altres:Francès

Àmbit:

Estatal:
Comarcal:
-Barcelona: si
-Girona: si
-Lleida: si
-Tarragona: si

Disponibilitat:

Entre setmana:si
Caps de setmana:si
Matí:si
Tarda:si
Nit:si
Comentaris: