Catàleg Narradores i Narradors

Patricia McGill

Nascuda a l’Uruguai i resident a Barcelona, els seus avantpassats vingueren de Brasil, Argentina, Escòcia, Itàlia, Irlanda, França, País Basc… Aviat entrà en contacte amb les llengües catalana i sueca. El portuguès i l’anglès els aprenguè escoltant vinils de música brasilera i jazz. El so de les paraules i el silenci l’han portada a les històries.
Llicenciada en Art Dramàtic, ha cultivat també altres arts, com ara cant, dansa, expressió corporal i pantomima.
Col·labora amb biblioteques, escoles i museus, coopera en projectes de narració nacionals i internacionals, i ha estat convidada a diversos festivals d’arreu. Ha format part de la junta directiva d’ANIN com a vicepresidenta i del consell editorial de la revista N. Ha actuat com a programadora de les sessions de contes per a adults al Pub Dubliners de L’Hospitalet entre els anys 2004 i 2008. És membre de la Red Internacional de Cuentacuentos.

Informació de contacte:

Telèfon:666254300
Email:patriciamcgill@gmail.com
Email:patriciamcgill@gmail.com
Web:patriciamcgill.wordpress.com
Web:patriciamcgill.wordpress.com

Públic a qui va dirigit:

Públic de 0 a 3 anys:si
Públic infantil:si
Públic familiar:si
Públic adult:si

Llengües:

Locals:Català i Castellà
Altres:Anglès i Portuguès

Àmbit:

Estatal:Internacional
Comarcal:
-Barcelona: si
-Girona: si
-Lleida: si
-Tarragona: si

Disponibilitat:

Entre setmana:si
Caps de setmana:si
Matí:si
Tarda:si
Nit:si
Comentaris:Plena