Catàleg Narradores i Narradors

Pep Duran

SOC TRAGINER DE CONTES.
Provinc d’una saga de carreters, des del meu rebesavi, constructors de carros, en el meu pare va acabar-se l’ofici. Desprès d’un temps d’exercir de llibreter vaig adonar-me que el meu ofici també tenia a veure amb el que havien practicat els vells de casa, tots ells construïen vehicles que rodaven
i servien per traginar i comunicar, jo comercialitzo llibres que son vehicles que transporten paraules en fulls de paper per comunicar sabers i despertar emocions.
Treballo entre llibres. M’agrada el seu tacte i la seva olor i molt més els secrets i tresors que amaguen. M’agrada explicar-ho, engrescar a buscar i a descobrir el que hi ha dins.
Per aquest fet explico contes, ho faig mostrant els àlbums il·lustrats que em serveixen de suport, utilitzo capses on hi guardo objectes significatius i personatges dels contes. Tot plegat ho transporto amb maletes que em serveixin de metàfores dels llibres qui hi ha per descobrir.

Informació de contacte:

Telèfon:610 794 974
Email:pepduranoller@gmail.com
Email:pepduranoller@gmail.com
Web:
Web:

Públic a qui va dirigit:

Públic de 0 a 3 anys:si
Públic infantil:si
Públic familiar:si
Públic adult:si

Llengües:

Locals:Català i Castellà
Altres:

Àmbit:

Estatal:Internacional
Comarcal:
-Barcelona: si
-Girona: si
-Lleida: si
-Tarragona: si

Disponibilitat:

Entre setmana:si
Caps de setmana:si
Matí:si
Tarda:si
Nit:si
Comentaris:Plena.