Catàleg Narradores i Narradors

Ferran Martín

Des de l’any 1994 em dedico professionalment a la narració de contes. Conto per a tot tipus de públic: infantil, familiar i adults. El meu estil és bàsicament oral. Els contes del meu repertori procedeixen majoritàriament de la tradició oral d’arreu del món i alguns de contes d’autor recopilats de llibres i àlbums il·lustrats. Crec que la paraula nua té la capacitat de transportar-nos a d’altres dimensions lluny dels espais habitats pel cos. Amb una manera de narrar senzilla intento connectar amb quelcom ancestral meu i del públic.
He incorporat el so d’alguns dels instruments musicals més antics del planeta en els meus contes: la guimbarda (instrument eurasiàtic), el didgeridoo australià, les campanes tibetanes o el djembé africà.

Informació de contacte:

Telèfon:937794962 - 650699660
Email:ferran@ferranmartin.com
Email:ferran@ferranmartin.com
Web:ferranmartin.com
Web:ferranmartin.com

Públic a qui va dirigit:

Públic de 0 a 3 anys:no
Públic infantil:si
Públic familiar:si
Públic adult:si

Llengües:

Locals:Català i Castellà
Altres:

Àmbit:

Estatal:Internacional
Comarcal:
-Barcelona: si
-Girona: si
-Lleida: si
-Tarragona: si

Disponibilitat:

Entre setmana:si
Caps de setmana:si
Matí:si
Tarda:si
Nit:si
Comentaris:Plena.