Catàleg Narradores i Narradors

Alicia Molina

Explica contes des de sempre: primer a ella mateixa, quan de petita se li passaven les hores parlant davant el mirall. Després, quan el 1986 els amors la porten a fer de follet a la muntanya i li regalen un fill a cada cantó del coixí.
A partir d’aleshores queda atrapada pel poder de la paraula i de l’escolta i es dedica a formar-se i a formar gràcies, també, a l’ofici de mestra que exerceix des de 1980, primer amb adults, i des de fa 13 anys amb alumnes d’ESO. Des d’aleshores combina la docència i els contes, però a tot arreu explica històries.
De tot, en fa un conte perquè creu que la capacitat de relatar la vida és el que ens caracteritza com a persones. Ha explicat en biblioteques, bars i places, en maratons, escoles i cases, llibreries, festivals i en algun racó del món que no Recorda.

Informació de contacte:

Telèfon:687 76 55 06
Email:aliciamolina61@gmail.com
Email:aliciamolina61@gmail.com
Web:aliciacontes.blogspot.com
Web:aliciacontes.blogspot.com

Públic a qui va dirigit:

Públic de 0 a 3 anys:no
Públic infantil:si
Públic familiar:si
Públic adult:si

Llengües:

Locals:Català i Castellà
Altres:

Àmbit:

Estatal:
Comarcal:
-Barcelona: si
-Girona: si
-Lleida: no
-Tarragona: no

Disponibilitat:

Entre setmana:no
Caps de setmana:si
Matí:no
Tarda:si
Nit:no
Comentaris:Tardes i caps de setmana. Durant les festes escolars, dedicació Plena.