Catàleg Narradores i Narradors

Sílvia Serra

Alegre, dinàmica, enèrgica, vital, espontània, i molt xerraire.
Sempre m’ha agradat parlar i des de ben petita que parlo per els descosits.
Creixo en un entorn on les històries, els contes i les rondalles són molt presents per boca dels més grans.
M’explicaven històries que m’atrapaven tant que desprès les reproduïa a casa, enfilada a dalt d’una calaixera vella.
I així vaig anar creixent. Entre paraules, frases i converses. Paraules dolces, tendres, amargues, gruixudes, delicades, grolleres…. Paraules de totes mides i de tots colors.
Els 14 anys dedicats al món de l’educació mai em vaig cansar d’explicar contes, històries i rondalles als més menuts. Sempre trobava un moment per explicar. Els infants els hi agradava, a mi m’entusiasmava!
Durant dos anys formo part d’una petita companyia d’espectacles infantils, Magarrufa. 
La llegenda de Sant Jordi i La caputxeta vermella, entre altres, són alguns dels espectacles que portem a pobles veïns com Arenys de Munt, Tordera, Sant Pol i Mataró. Magarrufa es decanta dels escenaris durant un temps. Actualment i per motius professionals la companyia segueix inactiva.
Mentre segueixo amb la meva tasca com educadora infantil, des de la Xarxa de Biblioteques del Maresme, em proposen formar-ne part.
Presento una fitxa amb sessions de contes destinades per els més menuts, nens i nenes entre 2 i 3 anys, les edats que dominava per la meva experiència en el món de l’educació.
Tordera, Malgrat, Palafolls, Canet, Sant Pol, Alella… són les primeres biblioteques interessades. Començo els meus primers passos cap al món de la narració.
Compagino la feina a l’escola bressol amb la de narradora de contes. Cada vegada em sento més còmode, més motivada, i més il·lusionada. Em torno a plantejar la idea de deixar la feina a l’escola per formar-me com a narradora oral.
Finalment, el juliol del 2014, empesa per les ganes i la il·lusió tanco la meva etapa al món de l’educació, per començar-ne una de nova i emocionant al món de la narració.

Informació de contacte:

Telèfon:616360240
Email:silvia@contemocions.com
Email:silvia@contemocions.com
Web:www.contemocions.com
Web:www.contemocions.com

Públic a qui va dirigit:

Públic de 0 a 3 anys:si
Públic infantil:si
Públic familiar:si
Públic adult:si

Llengües:

Locals:Català i Castellà
Altres:

Àmbit:

Estatal:Catalunya
Comarcal:
-Barcelona: si
-Girona: si
-Lleida: si
-Tarragona: si

Disponibilitat:

Entre setmana:si
Caps de setmana:si
Matí:si
Tarda:si
Nit:si
Comentaris:Plena