Catàleg Narradores i Narradors

Núria Alonso

Em dedico al meravellós, infinit i sovint extenuant món de l’educació. Aquest és el motiu pel qual la meva capacitat creativa i comunicativa ha estat i està en contínua evolució. Tant és així que un bon dia vaig decidir “educar” explicant històries. I des d’aquell moment les meves històries s’enlairen com a cohets en forma de conte, d’anècdota, de dibuix o de cançó. A canvi, sempre m’emporto un somriure, sovint sorollós, una mirada de sorpresa, una pregunta o un petó. Què més puc demanar? I quan m’ho enduc tot ben barrejadet embolicat dins un paper de seda, aleshores penso, què podria fer per tornar aquest bonic regal? Doncs, em responc a mi mateixa, continuar cercant noves històries que captivin petits i grans…

I com que gaudir dels contes des de dins ens fa remoure el cos, el pensament i el cor, acabem la dinàmica amb un xispejant suc de contes carregat de vitamines essencials per tornar a nodrir la imaginació.

Informació de contacte:

Telèfon:661971311
Email:sucdecontes@gmail.com
Email:sucdecontes@gmail.com
Web:sucdecontes.tk
Web:sucdecontes.tk

Públic a qui va dirigit:

Públic de 0 a 3 anys:si
Públic infantil:si
Públic familiar:si
Públic adult:no

Llengües:

Locals:Català
Altres:

Àmbit:

Estatal:
Comarcal:
-Barcelona: si
-Girona: no
-Lleida: no
-Tarragona: no

Disponibilitat:

Entre setmana:no
Caps de setmana:si
Matí:no
Tarda:si
Nit:no
Comentaris: