Activitats

Orelles ben a punt per escoltar-ne més

III Marató de contes a biblioteca de Montbau

El passat 1 d’octubre es va realitzar la III Marató de contes organitzada per la biblioteca de Montbau i amb la col·laboració d’ANIN.

Hi van participar sis narradors/es d’ANIN (Blai Senabre, Eva Folgado, Ignasi Potrony, Josep Lluis Gallardo, Llanos Gascó i Martha Escudero) i dues veïnes del barri.

En la contada per a públic infantil vam tenir prou públic i vam comptar amb un grup de discapacitats que van gaudir força mentre que en la d’adults, el públic, va ser més justet.

3-marato-contes-montbau-cartellCal dir remarcar que hi va haver confusió en l’horari, des de la biblioteca s’havia proposat una hora i en el programa de festes del barri n’apareixia una altra, una hora més tard. Per això, cap al final, en van venir algunes persones es va decidir allargar-ho una mica més per a que en pogueren gaudir.

L’objectiu de la Marató és engrescar als veïns i veïnes del barri a contar algun conte, sent important la participació dels narradors d’ANIN per tal de mantenir el ritme durant la contada però enguany, la participació de veïns ha sigut testimonial, per això és molt d’agrair la tasca de les narradores i narradors d’ANIN.

Tot fa pensar que la falta de participació per part dels veïns és deguda al fet que la biblioteca ha estat més d’un any tancada per obres i s’ha inaugurat al setembre. La difusió de la convocatòria ha estat molt justa i, a més a més, hi ha hagut una certa desconnexió del públic amb la  biblioteca però, de cara a la propera marató, sens dubte hi haurà més participació de veïnes i veïns.