Activitats

Contes pels passatgers d’FGC que ho desitgin

Divendres 20, de 18 a 20h: explicarem microcontes als passatgers , pels vagons de Plaça Catalunya a Sarrià i al vestíbul de Bergara, de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya

El Dia Internacional de la Narració es va començar a celebrar el 1991 a Suècia, conegut com a «Dia de tots els narradors orals» per iniciativa de la xarxa de narradors suecs que van decidir celebrar l’equinocci narrant contes arreu del país. Aquesta iniciativa es va anar estenent a altres països (primer propers i després més llunyans) fins arribar a l’actualitat, on és un dia celebrat a comunitats de narradors de gairebé tot el món.

Cada any es decideix un tema i el d’enguany és «Els desigs».

Els socis d’ANIN ho celebrarem explicant contes als viatgers que ho desitgin. Ens trobareu als vagons, andanes i vestíbul de Bergara. Comptem amb la complicitat dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i de la Institució de les Lletres Catalanes.

Anoteu:

–de 18 a 19h, narració de contes breus als trens dels FGC (estació Plaça Catalunya).

–de 19 a 20h, lectura/recitat del petit Manifest del Dia Internacional de la Narració Oral i narració de microcontes al vestíbul del carrer Bergara de l’estació de plaça Catalunya.

Cal dir que comptem amb d’altres associacions convidades (Associació de Narradors Professionals) oferiran als passants que ho desitgin contes breus (màx. 5 minuts).

Començarem l’acte del amb la lectura/recitat d’un petit Manifest del Dia de la Narració Oral.

També s’obrirà la possibilitat que els viatgers que ho desitgin es puguin afegir a la festa narrant algun conte.