Catàleg Narradores i Narradors

Pati de Contes

www.patidecontes.com

Explica la història que hi havia una vegada una nena que va néixer amb els contes sota el braç. Allà on anava els portava sempre a sobre, en forma de titelles, d’històries de por, de contes clàssics i d’altres inventats per ella mateixa. Amb música i amb somriures, amb narracions per emocionar-se, de totes formes i de tots colors. Expliquen també que ara fa 15 anys que va començar a narrar per arreu desvetllant els secrets que estan amagats en les històries més antigues i apropant els personatges més insòlits. Aquesta nena, que ara ja s’ha fet gran, es diu Pati de contes i diuen que està preparada per venir a compartir uns quants contes amb tu …

Informació de contacte:

Telèfon:620099593
Email:patidecontes@gmail.com
Email:patidecontes@gmail.com
Web:
Web:

Públic a qui va dirigit:

Públic de 0 a 3 anys:si
Públic infantil:si
Públic familiar:si
Públic adult:si

Llengües:

Locals:Català i Castellà
Altres:

Àmbit:

Estatal:Catalunya
Comarcal:
-Barcelona: si
-Girona: si
-Lleida: si
-Tarragona: si

Disponibilitat:

Entre setmana:si
Caps de setmana:si
Matí:si
Tarda:si
Nit:si
Comentaris:Plena