Activitats

El colofó de la Laia de contes

Aquí sota trobareu unes quantes imatges de Sarrià, el colofó de la Laia de contes d’enguany.

La Mercè, la Llanos, la Sara, la Tere, la MOn, la Noemi, la Martha, la Teresa, la Monika, l’Elisabet i la Rosa van omplir el jardí de contes.

Un Oasi a l’hivern, contes per Santa Eulàlia a Sarrià! El sol ens va acompanyar, paraigües, olors i paraules …. i molt de públic! Tot un èxit!!!

Fixeu-vos quin roll-upp més xulo que hem estrenat. Ara si que se’ns veurà d’una hora lluny!

Des d’aquí, volem donar-vos les gràcies a tots i totes els annineros/es que heu fet possible, un any més, la Laia de contes.

En primer lloc, gràcies per interessar-vos i fer que els tallers previs a les sessions hagin estat un punt de trobada i d’intercanvi. Agrair a la Martha Escudero i al Rinclowncito per fer-ho fàcil.

Aquest any hem estat presents a cinc biblioteques de la ciutat amb els nostres contes, no ha estat possible fer combos amb tots/es els interessats/des… Us donem les gràcies de nou per ser-hi per donar recolçament al projecte.

Finalment, i no menys important, felicitar-vos pel Jardí de contes al Centre Cívic Sarrià. Un matí de contes, un oasi a l’hivern. Gràcies a tots/es per la feina que no es veu, per les ganes i pels paraigües!

I seguirem treballant amb i per l’ANIN.

La Junta!