Catàleg Narradores i Narradors

Teresa Arrufat / Para bé l’orella

Ho confesso: sóc addicte.  Sóc addicte a la mirada dels infants quan volen amb la seva imaginació. I, si em miren a mi perquè sóc jo el vehicle que els transporta, ja és el súmmum. Durant tota la meva vida de mestra he utilitzat els contes com a eina per a quasi tots els aprenentatges: de vida, de mates, de llengua, d’emocions, de tot. Els rellotges es feien màgics i el temps volava. També sóc addicte als llibres. De fet, he crescut a la biblioteca. Al meu poble anava a buscar la bibliotecària a casa seva a l’hora d’obrir i no marxava fins que no apagaven els llums i em feien fora. No llegia llibres, llegia prestatgeries senceres. Puc palpar amb els sis sentits el fil narratiu oral-escrit que es traspassa de generació en generació i amaga el secret que ens fa humans. Busco transmetre aquesta passió.

He explicat a escoles, instituts, biblioteques, maratons infantils i d’adults, festes majors i santjordis.  També m’agradaria fer-ho en esplais i residències d’avis, en aules hospitalàries i… on hi hagi criatures explícites (les que es veuen a cop d’ull), o implícites (les que tots portem a dintre) amb les orelles ben parades.

Informació de contacte:

Telèfon: 677576766
Email: teresa@contesamida.com
Email: teresa@contesamida.com
Web: parabelorella.blogspot.com.es
Web: parabelorella.blogspot.com.es

Públic a qui va dirigit:

Públic de 0 a 3 anys: no
Públic infantil: si
Públic familiar: si
Públic adult: no

Llengües:

Locals: Català
Altres:

Àmbit:

Estatal: Catalunya
Comarcal:
-Barcelona: si
-Girona: no
-Lleida: no
-Tarragona: no

Disponibilitat:

Entre setmana: si
Caps de setmana: si
Matí: si
Tarda: si
Nit: no
Comentaris: ZONA GEOGRÀFICA: BARCELONA (ciutat), BAGES, VALLÈS ORIENTAL, OSONA